Skip to content

Mer DN, den här gången lite mer okej

2009/04/19

Jag har inte läst artikeln om och jag har tyvärr inte ätitRolfs kök, men jag har delvis lagat till oxkind på deras vis. Det var gott! Men jag kan tycka att det är lite konstigt att inte försöka komma med något lite nyare, nä, det är okej för resten. Konfiterad fläsksida är förstås också toppengott oavsett tillbehör.

3 kommentarer leave one →
  1. Jessika permalink
    2009/04/19 20:46

    Har en ”ny” kokbok där det finns en gryta där man använder ox- eller om det var griskinder. Fransk kokbok.

Trackbacks

  1. Fel beslut « Patrik
  2. Saltgurkapuré (Mathias Dahlgren) « Griskindspatrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: