Lammrulle
2013/04/21
Två konstiga. Lammrulle. Lamm och sardeller. Det ena är bara en massa hinnor och kanske lite hud. Men det kommer från ett eko-lamm. Det andra Hestons idé. Jag kombinerar. Tar hjälp av en matbloggande vän.
Det här.
Vilket alltså är en slaksida av lamm, rosmarin, vitlök och sardeller.
Hackar upp det som inte är lamm.
Smetar ut det på lammet.
Rullar ihop och binder.
Bryner runt om.
Häller av fett och häller på vitt vin.
Ugnen 125 grader i 1,5 timmar.
Låter lammrullen vila.
Kokar ihop vinet, kompletterar med lite buljong, kokar ihop.
Silar upp såsen och rör i en klick senap.
Skivar upp lammrullen.
Serverar med potatisgratäng och tomatsallad.
Gott, men man måste acceptera olika texturer och konsistens på lammet.
One Comment
leave one →
Underbart gott! JAG KOMMER! Trevlig helg! 🙂