Hoppa till innehåll

Lammrulle

2013/04/21


Två konstiga. Lammrulle. Lamm och sardeller. Det ena är bara en massa hinnor och kanske lite hud. Men det kommer från ett eko-lamm. Det andra Hestons idé. Jag kombinerar. Tar hjälp av en matbloggande vän.

Det här.

20130421-220014.jpg

Vilket alltså är en slaksida av lamm, rosmarin, vitlök och sardeller.

20130421-220129.jpg

Hackar upp det som inte är lamm.

20130421-220206.jpg

Smetar ut det på lammet.

20130421-220307.jpg

Rullar ihop och binder.

20130421-220402.jpg

Bryner runt om.

20130421-220446.jpg

Häller av fett och häller på vitt vin.

20130421-220550.jpg

Ugnen 125 grader i 1,5 timmar.

20130421-220648.jpg

Låter lammrullen vila.

20130421-220745.jpg

Kokar ihop vinet, kompletterar med lite buljong, kokar ihop.

20130421-220845.jpg

Silar upp såsen och rör i en klick senap.

20130421-220929.jpg

Skivar upp lammrullen.

20130421-221017.jpg

Serverar med potatisgratäng och tomatsallad.

Gott, men man måste acceptera olika texturer och konsistens på lammet.

One Comment leave one →
  1. inte fan gör det det permalink
    2013/05/31 09:44

    Underbart gott! JAG KOMMER! Trevlig helg! 🙂

Lämna en kommentar