Skip to content

Ägg, fläsk, sallad och vinäger

2012/02/25
by

20120225-215951.jpg

Stek fläsket. Tillsätt hackad lök. Tillsätt vinäger. Senap. Över salladen. Pochera äggen. På salladen.

One Comment leave one →
  1. 2012/02/26 23:54

    Har jag också tänkt som LCHF-sallad. Lyon-sallad minus krutongerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: