Skip to content

Lammbog, kanske gott – del 2

2012/01/21

 

Jag fortsätter såhär.

färska päron, färska fikon, honung, smör

200

Se förra.

3 kommentarer leave one →
  1. Johan permalink
    2012/01/23 08:21

    Nå?

  2. 2012/01/23 09:14

    Jorå. Mycket smakligt. Kommer ett inlägg till snart.

Trackbacks

  1. Pågående « Griskindspatrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: