Skip to content

Råbiff – blandade bitar

2011/11/13

Ja, lyxgryt alltså. Det min nötköttleverantör kallar lite mörare grytbitar. Kan vara innalår, fransyka, rostbiff eller bog. Den är gången tippar jag på innanlår eller fransyska. Men jag tippar bara.

Går hur som helst jättebra att göra råbiff på. Precis som alla styckdetaljer från nöt (och andra djur också för den delen). Den här gången med en hel del märg i olika former (stekt, smält och stelnad).

ditten och datten, men ingen senap

Ni får en veckolista också (mest Rebecca & Fiona).

 

One Comment leave one →
  1. 2011/11/14 14:53

    Den konstigaste råbiffen jag ätit var duva… eller om det nu var vildand… någon fågel, i vilket fall!
    Minns Dillen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: