Råbiff på oxhjärta
2011/10/21
Hej vännen!
Nu hackade jag råbiff igen. På oxhjärta. För jag läste i en bok att det går bra. Och. För att jag hade oxhjärta. Och. Jag hade knivar. Ett ekologiskt oxhjärta är stort 1,8 kg (ett icke-ekologiskt abnormt som inte går att hitta i butiken är kanske större). Hjärtat har en hel del fett runtikring.
Putsa!
Hacka!
Men så fick jag tips från vän som varit på Fäviken Magasin. Bind med rostad märg. Rostad märg? Kollar världens just nu bästa matbok från världens just nu bästa stadsdel. Märgbenbit i ugn. 225 grader. Till jämngrå. Hacka. Blanda med hackat hjärta. Smak: chipotletabasco och w-sås.
Bla bla bla,. Med hackad gurka. Och. Kapris i salt. Salt.
Skölj!
Och det ena. Och det andra.
Proof!!!
No comments yet