Skip to content

Köpa fett

2011/06/10
by

Så stod slaktaren bakom disken. Skar ryggfett från rostlocket. Skulle precis slänga det. Jag bara: släng inte, jag vill ha! Så nu har jag oxfett på gång. Att steka burgare i. Att steka pommes frites i.

20110610-065143.jpg

4 kommentarer leave one →
  1. Örjan permalink
    2011/06/10 21:10

    Gamla tiders friteringsfett. Var inte det oxfett aka njurtalg?

    • 2011/06/10 21:25

      i belgien friterar man potatisen i hästfett, njurtalg är tydligen väldigt bra, men svårt att få tag påi större mängder

  2. 2011/06/11 09:35

    Fatta vad mycket justa produkter som åker i sopen – kom just hem från Barcelona där de i saluhallen hade två butiker enbart med inälvsmat – även för en inälvsälskare fanns där prylar som man inte kände igen på en gång. Vill ha i Sthlm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: