Hoppa till innehåll

Förra helgen…

2011/01/30

… anordnade vi mexikansk fest för fyra. Idag gör DN nästan samma sak. Gris. Samma öl. Finare skålar. Inga inälvor. Ser jävligt gott ut. Cochinita pibil kan vara något.

Men först måste jag laga något annat från området runt Rio Grande.

Mer om det en annan gång.

Fler tidningsgrejer: i Sydsvenskan pratar Lisa Förare Winbladh med Andreas Eenfeldt om LCHF. Med tanke på avslutningen i den artikeln angående kött och miljö är artikeln Den sista biffen i senaste numret av Magasinet Filter väldigt intressant. Artikeln ställer kortfattat frågan om köttätande nödvändigtvis måste vara miljöovänligt. Den finns dock tyvärr ej ännu på nätet.

2 kommentarer leave one →
  1. 2011/01/30 19:20

    Cocinita pibil är värt att döda för! Kommer mer på Taffel i veckan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: