Skip to content

Enkel pulled pork, forts.

2010/12/28

Julen är inte slut ännu.

Efter att gjort såhär och låtit köttet vila i kylen över natten är det bara lägga den i en gryta och köra den i ugnen i 4 timmar på 140 grader.

Jag oroar mig lite över kryddblandningen, att den kan ge slutresultatet en lite dammig konsistens. Jag låter den dock vara kvar tills vidare och funderar över att skrapa bort pulvret/blandningen i samband med slutbehandlingen (själva dragandet/bråkandet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: