Skip to content

Cook’s Illustrateds pulled pork

2010/12/27

I ett nummer av Cook’s Illustrated en South Carolina Pulled pork.

I ett annat nummer en annan version enligt samma metod men med annan kryddblandning.

Visst att jag sätter mig på gården och iakttar en grill. Nä ni, det får bli enklare den här gången.

Börjar med kryddblandning och ingnidning av fläskkarrén.

Kryddblandning:
1 msk svartpeppar, stött
2 tsk kajenn
2 msk chilipeppar
2 msk spiskummin, stött
2 msk brunt farinsocker
1 msk oregano
2 msk rökt paprikapulver (lite ändrat mot recept)
2 msk starkt paprikapulver (lite ändrat mot recept)
2 msk salt
2 msk socker
1 msk vitpeppar, stött

Kryddblandingen räcker till uppåt 4 kg fläskkarré med ben. Jag hade knappt 1,5 kg av linderödssvin. Knid in och låt stå kylt över natten.

Fortsätter i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: