Skip to content

Hörru Grisfotsaladåb!

2010/12/22

Koka som en Tore Wretmansk fläskaladåb men typ byt ut fläsk mot fot. Jag är helt matt och orkar inte blogga receptet. Det är enkelt förutom att man måste pilla grisfötter. Bland övriga ingredienser kalvfot. Se till att spara eventuellt överblivet spad. Kan användas till KALVSYLTA!

Den ser ju sådär god ut (suddig också) och jag garanterar inte att den är är smaskig. Den ska ätas med ättika.

Personligen tycker jag nog bättre om grisfötter i ljummet tillstånd eller i form av trotter gear.

3 kommentarer leave one →
  1. Magnus permalink
    2010/12/22 10:20

    Sådär brukar inte min sockerkaka se ut…

  2. 2010/12/22 22:02

    Är det lätt eller svårt att få tag på kalvfötter?

    • 2010/12/22 22:55

      lätt skulle jag tro, latinamerikanskt har det ofta och jag tror även sandström tar in på begäran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: