Skip to content

Tisdagssallad med inspiration från Perigord, Biskopskulla, Regeringsgatan och Spitalfield

2010/11/16
by

Sallad:

  • 1 påse salladsblad
  • 1 plockad konfiterad Grisfot
  • Två plockade konfiterade Anklår
  • 3 tärnade Avokado

Blanda ihop. Servera med dressing.

Dressing:

  • 1 ur skalet skrapat Ägg kokt i 3 minuter
  • 1 tsk Senap
  • 3 tsk Rödvinsvinäger
  • 1 krossad Vitlöksklyfta
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 dl Majsolja

Vispa ihop allt utom olja. Vispa ner oljan. Droppa över sallad.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: