Skip to content

Lördagsmiddag med gris och svamp

2010/10/16
by

Det är ingen överraskning att linderödskotlett och gräddstekta trattkantareller är gott som satan. Inte heller att mangold med knapertstekt mangold är det. Jag tänker för ovanlighets skull inte förolämpa din intelligens och förklara hur man gör.

Om du vill veta mer om om just det här linderödssvinets bakgrund kan du läsa här eller här. Allmänt om linderödssvin här. Där finns redan en del, men i framtiden hoppas jag det finns hur mycket som helst om dem hos K.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: