Skip to content

Hoppsan, jag har ju gjort rillettes på grisens hals och det blev ju visst bra.

2010/10/13
by

Tvärtemot vad jag trodde så gick det visst att göra rillettes och rillettes är aldrig slöseri. Gott ju. Däremot kan man ju säga att det är slöseri eftersom grisens hals är jättegod att snabbmarinera och steka i het panna. Men va fan, rillettes är ju också skitgott och man kan göra andra saker på bog med. Däreför säger jag att det är bra, allt är bra.

You know the drill: koka, krydda, gaffla, paketera, kyl, ät (med reservation för eventuella överhoppade steg).

Nä, jag hittade inte korten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: