Skip to content

Långbakad stark fläsklägg

2010/10/03
by

Fortsättning från igår. Vilka kryddor? Spiskummin, svartpeppar, vitpeppar, kajennpeppar, chillipeppar och paprika. Ingen rökighet i form av vare sig liquid smoke, chipotle eller grill. Bara ugnen 125 grader. 5-7 timmar.

Het fläsklägg

Bara att slita köttet från benen. Eller slita, det är inte riktigt nödvändigt. Det lossnar så fint. Alldeles utmärkt söndagsmiddag.

4 kommentarer leave one →
  1. 2010/10/03 17:47

    5 timmar räckte för övrigt den här gången. Känn efter med gaffel.

  2. joakim permalink
    2010/10/03 19:36

    fläsklägg blir sälla vackert men gott är det

  3. 2010/10/05 21:20

    ”fotograferar som en rättsmedicinare” haha!🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: