Skip to content

Bräserad getlägg

2010/10/01
by

Hejhej!

Två getlägg. Två lök. Salt. Peppar. 2 dl vitt vin. 1 vitlök. Olja. Rosmarin.

Stek lök försiktigt i oljan. På spisen. Salt och peppar på lägg. Lägg i lägg. Och vitlök. Vin. Ugn. 125 grader. Lock på och papper mellan. Många timmar.

Möra?

Klara!

Jag vet att rosmarinen troligen inte gör någon nytta när den läggs i så tidigt och måste stå i ugnen fem timmar, men det luktar ju gott i köket, ju. Man kan komplettera mot slutet. Om man vill.

http://player.vimeo.com/video/9397013

Oh Appalachia from Chad Hartigan on Vimeo.

Jag är inte lika entusiastisk som de andra. Get är gott, men… Get är gott. Rustikt. Tar lång tid. Smakar gott. Skulle jag gjort lägg en gång till skulle jag haft lägre temperatur än 125. Getlägg är INTe mycket kött.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: