Skip to content

Julli-roast

2010/07/02
by

Här ett rostlock. Bara lätt saltat. Brynt över het kol. Grillat under lock i en dryg halvlek (och hur mycket jag än håller på Nederländerna idag får jag väl erkänna att Brasilien leder välförtjänt). Kärntempo 53 grader. Serveras kall skivad med rosmarinugnsbakade stora vita bönor. När mamma och pappa kommer. Brolio till.

2 kommentarer leave one →
  1. 2010/07/05 08:48

    Sökte på nått och kom till din blogg. Åk griskind på Mistral för många år sedan, mums. Är rostlock rostbiff?

    • 2010/07/05 12:02

      Rostlock ( picana) är biten ovanpå rostbiffen, med fettkappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: