Hoppa till innehåll

Lite för salt kycklinggryta

2010/02/16


Jag tycker inte det blev så lyckat när jag gjorde kyckling och salsicciagryta med en massa grillad gul och röd paprika. Paprikagrejen var god och kycklingen var god, men jag är rädd att salsiccian (som jag köpte på latinamerikanskt livsmedel) var saltare än beräknat och att jag är känslig för salt. Receptet är från Thomas Kellers Ad hoc at home och det är inte så att jag avråder, men jag rekommenderar det inte heller. Men det var kul att stycka 1,7 kg-kycklingen och soffriton blev jävligt god. Ingen beskrivning bara bilder. Det verkar inte vara alla bilder heller, men jag orkar inte ha det här ligga och gnaga längre. Inte arga!

About these ads
3 kommentarer leave one →
  1. 2010/02/17 11:52

    Beställde den där boken. Och fettboken (ivrigt påhejad av mannen). Det är nog ditt fel tror jag. Hur många kokböcker kan man skaffa innan det börjar bli löjligt?

    • 2010/02/17 12:25

      boken är bra, det är fettboken också,

      det blir aldrig löjligt

  2. 2010/02/17 12:48

    Skönt att du säger det, för nu beställde jag ännu fler kokböcker på bokrean.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 802 andra följare

%d bloggers like this: