Skip to content

Panerade lammslamsor med äggmajonäsremouladish sås

2010/02/14

Nä, kanske inte lammslamsor. Snarare lammspjäll som ugnsbräserats långsamt med vin och grönsaker, plattats till, skivats, panerats, griljerats och ätits tillsammans med potatismos samt majjo blandat med kornisjonger, kapris och ägg. Mätt och lycklig! Och mätt! bilderna nedan är inte så pedagogiska. En del rör lammdelen, en del majonäsen som användes till såsen, och en del såsen. Förlåt, men jag är för mätt!


Edit: förlåt men den maträtten är i allt väsentligt hämtad från Hugh FW’s köttbok.

4 kommentarer leave one →
  1. 2010/02/14 22:37

    Härligt!

  2. josia permalink
    2010/02/15 18:33

    är det en kokbok du kan rekommendera?

    • 2010/02/15 19:49

      jo, det tycker jag, mycket bakgrundstext med genomgång av styckningsdetaljer för djuren och hänvisningar till recept för varje styckningsdetalj, och recepten verkar bra, även om jag inte lagt så många än (köpte precis boken), funkar även som inspiration

Trackbacks

  1. Rå lax och ruccola – mums! « Griskindspatrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: