Skip to content

Fett från veckan

2010/02/07
tags:
by

De första två fetterna nedan har varit en del i tillagningen av bloggonese respektive kyckling. De två andra har egentligen inte varit del av någon annan tillagning än sin egen. Njurtalgen smälte jag för sig och rouxen är den som inte gick åt när jag lagade äggsås till koljan. Intressantare än så blir det inte.

restolja från bloggonese, restsmör från kyckling i ugn, resttalg från kalvnjure, roux från kolja

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: