Skip to content

Fänkålssmör

2010/02/03

Väldigt gott. Idén efter nån artikel om Dario Cecchini (fett och fänkål, jag fick även för mig att göra fänkålsister, det blev bra men fel).

Fänkålssmör alltså:

Krossa svartpeppar, krossa fänkålsfrön, blanda med rumsvarmt smör, ät med biff.

smör, peppar, fänkål

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: