Hoppa till innehåll

Trotter Gear – nu med bilder

2009/12/11

Jag har redan redovisat receptet. Geggan används med fördel till allt möjligt. Köpte en massa fötter tillsammans med huvudet. Det får bli en till sats:

tom gryta

6 delade grisfötter

fötterna i grytan

grönsakerna, kryddorna, buljongen och madeiran

sjud fötterna 5 minuter

plocka ur och häll av

skölj fötterna ordentligt

grönsakerna i grytan

buljong ovanpå de blancherade fötterna i grytan

å så häller man på en halv flaska madeira

täck med vatten

ser det ut såhär

ugnen 125 grader först, sen 100, 3-4 timmar

Nu är det sent. Fortsättning i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: