jag har kört kryddat och okryddat, möjligen förhöjer lite timjan etc grismaken en aning, men jag skulle faktiskt inte svära på det, det handlar örtkryddor och det handlar om 8 timmar i ugnen
och absolut inte för mycket salt, jag gillar lite maldon ovanpå id servering
Fanken, jag inser att bilröjningen kommer att stryka på foten.
Det blir rillette som helguppdrag istället. Och nej, man hinner inte både och under koktiden, bestämmer jag.
Och påminner mig om att leta upp önos storköksburk med cornichonger också.
Som köksmästare med varm vurm för äkta mat är det med en glädjens tår i ögat jag följer receptets gång och lovar mig själv att någon gång snart avsätta tid för att göra en ordentlig omgång rilettes.
Sånt här måste leva vidare.
Dock föredrar jag den lite mer kryddad, en dragning åt kryddpepparhållet vore nog mumma det 🙂
RT @FiveThirtyEight: To celebrate the start of the Eras Tour, Morning Consult and another pollster, YouGov, asked people to identify their… 42 minutes ago
haha! tre skärbrädor på varandra!
Ser fram emot att få smaka på tisdag. Om det finns kvar nåt då alltså.
lugn, det finns det, öppnade första burken igår, har totalt tre små och en stor
Bara salt? Kanske en gami-bukett i ugns-bressen – eller kör du verkligen helt okryddat ?
den här gången helt okryddat
jag har kört kryddat och okryddat, möjligen förhöjer lite timjan etc grismaken en aning, men jag skulle faktiskt inte svära på det, det handlar örtkryddor och det handlar om 8 timmar i ugnen
och absolut inte för mycket salt, jag gillar lite maldon ovanpå id servering
Det där ska göras. Det borde vara obligatoriskt i hemkunskapen att göra rillettes!
som du ser ovan har jag uteslutit nästan all kryddning, jag vill inte att nåt ska störa, men jag tror som sagt inte en traditionell bukett skadar
Fanken, jag inser att bilröjningen kommer att stryka på foten.
Det blir rillette som helguppdrag istället. Och nej, man hinner inte både och under koktiden, bestämmer jag.
Och påminner mig om att leta upp önos storköksburk med cornichonger också.
druvans är också bra
Som köksmästare med varm vurm för äkta mat är det med en glädjens tår i ögat jag följer receptets gång och lovar mig själv att någon gång snart avsätta tid för att göra en ordentlig omgång rilettes.
Sånt här måste leva vidare.
Dock föredrar jag den lite mer kryddad, en dragning åt kryddpepparhållet vore nog mumma det 🙂
ja, lite mer krydda kanske inte skulle skada, jag gillar dock att krydda i efterhand
vidare skulle det här receptet må bra av lite mer fett, inte ovanpå men i