Hoppa till innehåll

Rättelse angående Kalvs smör

2009/05/31

I senaste Gourmet (som ju har en fantastisk metallsmakande artikel av Lisa) genomför dom ett smörtest och sist kommer mejeriet i Kalvs smör. De påpekar att det med mindre mejerier kan vara så att kvalitén varierar. Troligen är det så ,  eller så har de kassa smaklökar och dåligt omdöme. För det paket jag köpte häromveckan på Bondens är så underbart gott. Så underbart gult och gott. Bacon verkar tycka samma.

3 kommentarer leave one →
  1. Jessika permalink
    2009/05/31 22:04

    Jag tror rätt mycket dåligt omdöme, att jämföra med en artikel om kött för något år sedan där en köttmänniska satt och sa att jamen-vi-kan-ju-minsann-inte…

    • 2009/06/01 07:11

      jag tror inte det är samma panel, men parallellen finns ju, nåja dom vinkade ju för möjligheten att transport kan påverka smaken

  2. Sven permalink
    2009/09/06 07:20

    Många ostysterier som gör smör använder fel sorts mjölksyrabakterier, de funkar för ost men inte för smör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: