Hoppa till innehåll

Middag torsdag

2007/06/14
tags: ,
by

Tänkte försöka mig på fiskpinnar idag. Har kommit över ett rätt stort paket med ICAs egna tysklandsproducerade pinnar. De är frysta så jag lägger dem i pannan på medelvärme så de får tinas lite sådär lagom långsamt sen höjer jag kanske värmen tills innertemperaturen når cirka 65 grader. Till blir det barillas vitgröna tagliatelle, ketchup och majonäs. Rätt mycket nymald svartpeppar tror jag ska funka också.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: