Skip to content

Griebenschmalz

2010/11/28


Späck, hacka fint. Smält tills grevarna är fint gyllene. Lök, hacka. Vitlök, hacka. Äpple, skiva. Ner i fettet. Stek tills fint gyllene. Sila av. Lägg grevar och äpple och lök i burk. Häll på fettet. Svalna i kylen. Ät på vilket sätt som helst.

Det här var alltså version 2, inte så mycket salt, inte så bränt. Båda goda, men annorlunda.

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 803 andra följare

%d bloggare gillar detta: