Skip to content

Köttbuljong – senare

2010/04/16

Upphämtningen, återhämtningen, lämninghämtningen fortsätter. Hittar foton, minns måltider, misslyckanden, vänner, upplevelser. Upptäcker, lever, skapar, fånar sig.

Köttbuljongen var inte riktigt klar i och med det här.

Resten:
Sila av, släng kött om det är oanvändbart, spara och använd om det är användbart, koka ner (eller reducera som vi säger på Heleneborgsgatan). Kyl om du ska använda snart, frys om du ska använda om länge. Vid användning kan man ju reducera ytterligare om man känner för det. Då blir det fond. Nä, jag vet inte när det blir fond.

Och så ett tack till Bunny Rabbit-Niklas.

About these ads
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 802 andra följare

%d bloggers like this: