Hoppa till innehåll

Början på inlägget: Böff enligt Lizabeth David

2010/02/07

Så här började ett inlägg jag tänkte publicera om Elizabeth Davids version av boeuf bourguignon: ”Om du ska följa recpetet är det några saker du behöver tänka på. Häll av stekfettet till exempel.” Det blev inte längre. Boeufen blev rätt misslyckad, alldeles för fettig och inte på rätt sätt. Jag följde rakt av och borde ha tänkt mer själv.

Så kan det gå!

Men några bilder ska ni väl få i alla fall? Nähä, tydligen inte. Ibland blir det bara fel. En annan dag ska jag förklara hur man tillagar en alldeles för salt kyckling och korvgryta med en jävla massa paprika i.

About these ads
Inga kommentarer ännu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 802 andra följare

%d bloggers like this: