Hoppa till innehåll

Ännu en köttbit vid låg temperatur: Lammläggen

2008/11/04
by

Det var någon vecka sedan.

Jag behöver inte säga så mycket, bara länka till den här gamla godingen, citerad tidigare i anslutning till nåt parallellrejs, men då var det sjutimmarslamm. Den här gånger gäller det framlammläggen (sist i artikeln) även om jag inte vet om det var just framlägg jag köpte hos Willy Olsson. Ett paket, tre bitar, god kvalitet. Bra recept. Låg temperatur. Lång tid. Noggrann mätning av köttemperatur. Gott, förstås!

About these ads
Inga kommentarer ännu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 802 andra följare

%d bloggers like this: