Skip to content

oj vad det lagas sellerisalt

2007/08/15

Fergus ville mej riva ett halvkilo rotselleri (den räckte till mycket den där knölen) och blanda med 300 gram salt så jag gjorde det. I morgon ska det torkas i ugn och köras i mixer. Ska vara gott till lördagsäggen.

About these ads
3 kommentarer leave one →
  1. Jessika permalink
    2007/08/15 20:59

    600 gram sellerisalt (ge och ta några gram) lär ju räcka rätt många söndagar framöver :).

  2. 2007/08/15 22:00

    Så sellerisalt skulle göras på rotselleri snarare än bladselleri? Det var det löjligaste.

Trackbacks

  1. Grym coleslaw « Griskindspatrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 802 andra följare

%d bloggers like this: